Vikt- och hälsosatsning för dig med nyårslöfte!

Den 4 januari börjar Team Wellness stora nyårssatsning inför sommaren! (läs mer på teamwelness.life) Jag kommer själv ta emot 7 personer som individuellt coachas till de mål de önskar. Det är inget krav på träning men för dig som vill gå ner i vikt kommer ett kostschema behöva följas.Coconuts Anyone?

Vi börjar med en konsultation och kollar av hur du ligger till idag med hjälp av en hälsocheck. Konsultationer sker 14-18e dec samt 26-30 dec och 1-3 januari. Startdatum blir den 4 januari.alla viktnedgångar

Uppföljning sker kontinuerligt och du får tillgång till forum tillsammans med övriga deltagare, samt webinarer, träningsprogram, viktpsykologiprogram med mera.

Det du främst får hjälp med är vikt, värk, energilöshet, sömnproblem, återhämtning, stress och magproblem. Viktminskningen variera men första månaden ligger snittet på mellan 5-12 kilo och för tre månader cirka 8-22 kilo. Första veckan brukar en viktminskning på cirka 3-6 kilo ses.

Se exempel nedan där tidigare deltagare har fått skatta olika hälsoparametrar efter en 10-gradig skala:

statistik

En av deltagarna efter bara 5 veckor:

5 veckor

Först till kvarn! Anmäl dig nu och betala sen. Priser är individuella beroende på behov.

Anmälan eller mer info: erik@teamwellness.life eller 073-033 28 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing