LHC goes Keiron!

Linköpings Hockeyklubb är de senaste att ta till sig hemmaträning med Keiron Fitness Bench skriver Keiron Fitness på sin hemsidaMagnus Johansson och resten av Linköping HC, semifinalister i Swedish Hockey League, använder redskapet för maxtester och som komplement till gymträningen.

Keiron LHC
Bildkälla: Keironfitness.se

I höstas skrev jag om Keiron Fitness Bench, ett träningsredskap för tung styrketräning hemma. Nu har trenden med den smarta träningsmaskinen börjat sprida sig och LInköpings hockeyklubb har anammat träning med Keiron Fitness Bench:

”Keiron Fitness Bench är något så ovanligt som en portabel träningsmaskin som man kan köra riktigt tungt på. Vi använder den bland annat för att köra maxtest i bänkpress där spelarna lyfter sin egen kroppsvikt så många gånger de orkar. Det funkar som ett bra komplement till gymmet för oss på LHC både i ordinarie träning men även i rehabträning. Att Keiron dessutom är så lätt att transportera gör att vi alltid har möjlighet till träning oavsett var vi är.”
-Lasse Thörnholm, fystränare LHC

Hela LHC, utom skadade Daniel Rahimi fick köra maxtester med sin egen vikt till utmattning rapporterar Keiron-teamet, som besökte laget under ett träningspass. Vinnare efter en tuff kamp med Fredric Axelsson blev till slut lagets massör Fredrik Wallberg:

LHC-Keiron-Fitness-Bench-bänkpress-maxtest-topplista
Bildkälla: Keironfitness.se

Du kan läsa intervjun med skaparen och utvecklaren av Keiron Fitness Bench, Karl Katz här. Sugen på en egen Keiron Fitness Bench? Hör av dig till mig så kan du få testa maskinen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing