Jobba med träningsprojekt?

Tack vare det enorma intresset för Träningsprojektet och de fantastiska resultat vi redan sett av konceptet så har vi fått möjligheten att börja utforma och färdigställa Team Wellness Shape-programmet och nu behöver vi fler som vill jobba med oss!

Malin som just nu går träningsprojektet Shape med Team Wellness

Malin som just nu går träningsprojektet Shape med Team Wellness

Vilka är vi på Team Wellness? Vi är en organisation som grundar sig på ett stort intresse kring hälsa och en drivkraft till att hjälpa andra. Vi finns utspridda över hela Sverige och har jobbat med livsstilsförändringar i många år innan vi gick samman och startade organisationen Team Wellness i  februari 2015. Vi värdesätter teamwork, kunskap, personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Läs mer om Team Wellness HÄR.

Logga svart trans original

Vem är du? Vi söker dig som vill utvecklas inom hälsobranschen, jobba i team, hjälpa människor och ta din personliga utveckling till nya nivåer. Träning, kost och hälsa är centralt i ditt liv och du är hungrig på att lära dig mer om kroppen, kosttillskott, träning och mental träning för att optimera och underlätta dina egna och dina kunders resultat. Du har en stark personlig drivkraft och är inte rädd för att jobba hårt och koncentrerat i perioder. Du är flexibel och tar till vara på din och andras tid på ett effektivt sätt.

Jag ser gärna att du bor i Oskarshamn, Västervik eller Kalmar med omnejd, men de personliga egenskaperna och en stark drivkraft väger tyngre.

Kort om Team Wellness:

Vi på Team Wellness jobbar dagligen med att hjälpa folk till en bättre hälsa genom livsstilprogrammet cellRESRET, vårt träningsprojekt Shape och vårt koncept kring hälsa i stort. Basen i alla program är särskilda näringstillskott som alltid ingår.

Vi har färdiga koncept, verktyg, hemsida, material i form av videos, webinar och presentationer för att du ska kunna sätta igång och jobba direkt. Du kommer i första hand själv att rekommendera nya kunder inom dom olika koncepten och vi jobbar med all typ av kommunikation (personligt möte, social media, mail, skype, GoTo-Webinar m.m). Du får all hjälp du behöver för att kunna utvecklas i ditt arbete och du jobbar själv men aldrig ensam.

Det erbjuds en provisionsbaserad lön utan maxgräns och du kan få en passiv inkomst, från några tusenlappar och uppåt, beroende på hur mycket du vill jobba.

Du styr dina arbetstider helt själv och varifrån du vill jobba i världen.

Skicka din ansökan till: info@nicklagard.se eller ansok@teamwellness.life

Märk din ansökan med ”jobba med träningsprojektet”.

Ansökan ska minst beskriva följande:

– Varför just det här jobbet skulle passa dig?

– Vad frihet inom ett jobb och i livet skulle göra för dig?

Dessutom vill vi gärna att du skickar med din adress och ett mobilnummer där vi enkelt kan nå dig.

Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.

Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.