Förbättra dina hälsovärden och minska i vikt med Team Wellness livsstilsprogram! Enkel kostplan och personlig coaching!

Vi på Team Wellness kommer under de kommande veckorna att ta emot nya deltagare för vårt populära livsstilsprogram. Behöver du stabilisera blodfetter, blodsocker och blodtryck samt minska i vikt, så finns nu chansen! Gör din viktföränding bestående!

logga teamwellness

edit

Programmet är väl beprövat i bland annat Norge, Sverige och Tyskland. Kostprogrammet sträcker sig över 90 dagar där du under de första 28 dagarna äter en specifik kost, baserad på fyra måltider per dag tillsammans med ett målfokuserat näringstillskott för optimalt resultat.


Läs Carolines fantastiska story här!

Anette SjölanderResultaten är bland annat:

  • Minskat eller helt raderat sötsug
  • Kraftigt minskad hunger
  • Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
  • Tarmhälsan förbättras
  • Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras
  • Viktreduktion 5-12 kg kroppsfett första 28 dagarna
  • Mer energi och motivation
  • Den biologiska åldern sänks rejält

Med Team Wellness får de flesta en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och mellan 5-12 kilo efter den första månaden. Programmet av det mest effektiva programmet på marknaden för att går ner i vikt hälsosamt utan hunger och sötsug. Dessutom görs det med riktig mat. Kostplanen är lätt att följa och du vet alltid vad du ska äta och vilka alternativ som finns.  Till skillnad från bantningskurer så har du med Team Wellness livsstilsprogram en stabiliseringsfas där du i anpassar dig individuellt till din nya livsstil. Det i kombination med en bibehållen muskelmass gör att du har kvar en hög fettförbränning även efter dina 90 dagar.

matbild

Och du! Du gör det inte ensam. Du kommer att ha en egen coach under programmet som du kan bolla frågor och funderingar med under hela programmets gång! En fantastisk möjlighet att stanna på banan även när det går tungt!


SKICKA IN DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

 

Så om du känner dig motiverad och har viljan att förändra ditt liv till det bättre är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Team Wellness. Vår högsta önskan är att just du ska lyckas och vi har alla verktygen för dig! De bästa coacherna, den bästa kostplanen och den rätta energin!

Din kostnad för att gå programmet är din egna mat samt de målfokuserade näringstillskotten. Vi har ett erbjudande för dig som går programmet genom Team Wellness på dessa näringstillskott med ett pris från 39:-/dag.

                                         

SKICKA IN DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

Mikael Stenberg -22 kilo med Team Wellness

Mikael Stenberg -22 kilo med Team Wellness

SKICKA IN DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing