ADHD, psoriasis, håravfall eller migrän?

Känner du, eller lider du själv, av ADHD, psoriasis, håravfall eller migrän? Jag har på senare tid fått in ett antal positiva berättelser ifrån personer som druckit de näringstillskott jag jobbar med. Det resultat jag fått in handlar främst om förbättrad energi, minskad migrän och bättre sömn. Det har även kommit in en del berättelser om hårväxt som kommit tillbaka, psoriasis som kraftigt tryckts tillbaka, migrän som förbättrats och ADHD hos ungdomar som blivit avsevärt mycket bättre.

Nu vill jag veta om allt det här är en tillfällighet. Jag söker därför ett antal personer som är beredda att testa dessa produkter för att se om det är en slump. Har du, eller känner du någon, som har någon av dessa åkommor får du jättegärna höra av dig. Jag vill helst ha minst fem personer för varje åkomma, där deltagaren dricker produkterna i minst tre månader. Under denna tid behöver du inte äta någon särskild kost eller träna om du inte vill det. Sedan utvärderar jag och publicerar resultaten här,

Du som är med i ”teststudien” betalar 849:-/mån plus en engångskostnad på 95:- för dessa tre månader. Inga andra kostnader tillkommer. Eftersom ni ställer upp på detta är jag beredd att bjuda på onlineträning med PT+ samt tips och råd om kost och träning under dessa tre månader.

Hör av dig om du undrar över något eller vill vara med. Kontakta mig här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing