månadsarkiv: maj 2016

Deltagare sökes för Shape – Trimma! Rabatterat hela maj!

Har du som mål att minska kroppsfettet, gå ned lite i vikt och få en mer ”tight” fysik? Nu kan du göra det samtidigt som du äntligen presterar bättre på träningen. Shapeprogrammet Trimma är utvecklat för att du – samtidigt som du går ner i fettprocent – också ska öka i styrka och kondition! Nu är det dessutom rabatterat 20% genom mig hela maj ut! Och du! Ansök innan maj så får du gratis coaching av mig under hela programmets gång (mer om mig längst ner på sidan)

Nicklas, 30 från Oskarshamn som gått ner 7 kilo på sina första fyra veckor. Minus 16cm runt rumpa och bröst, -5% i kroppsfett och mer styrka, energi samt mindre sötsug och hunger. Bra jobbat Nicke!

I november och december startade den första gruppen på 10 deltagare och nu fortsätter projektet optimerat som träningsprojektet Shape. Shape är uppdelat i Trimma, Prestera och Bygga. Jag söker just nu de sista deltagarna för detta projektet. Vi har sett tydliga resultat med bland annat minskat sötsug, humör, hur nöjd man är med sin kropp, hur bra man sover och framförallt – stor skillnad i styrka och uthållighet vid träning. Vi har även fått in mer underlag från nya deltagare som uppvisat kraftigt minskad fettprocent samtidigt som man förbättrat sina träningsresultat. Ansök nu så har du drömkroppen till midsommar! Den perfekta Mors Dag-presenten till dig själv :) Men skynda för det är begränsat antal platser!

Under programmet har du tillgång till peppande community där andra deltagare delar med sig av inspiration, recept, före-efterbilder och motiverar till att njuta av passet!

Vår målsättning förra gången var att se hur vissa näringstillskott påverkar vår träning – hur mycket bättre blir prestationen, är risken att bli sjuk mindre, blir man piggare och mår man bättre så att man orkar träna? Målsättningen är kvar men nu får du ännu mer!

Så vad får du som deltagare? Precis som Nicklas ovan får du:

  • Kostschema för Trimma, utefter ditt mål och dina behov
  • Träningsschema för Trimmautefter ditt mål och dina behov (programmen trimma, presetera och bygga finns)trimma
  • Mätbara resultat
  • Inlogg till hemsida där du kan följa din statistik samt ta del av receptbank, andra program inom kost och träning
  • Ett unikt, patenterat näringstillskott för ökad prestation och återhämtning
  • Tillgång till ett community som kör samma/liknande program
  • Recept, struktur och konkreta tips för din kost
  • Gratis tillgång till min coaching i den mån du behöver
  • Äntligen chans att komma i favoritjeansen (redan till Midsommar!) ;)
Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.

Nihal som gått Team Wellness program med framgång. -10 kg och starkare i alla övningar.

Vad jag söker hos dig som vill delta:

 • Att du har motivation till att göra en förändring – det är du som gör jobbet och som gör förändringarna i ditt liv! Det krävs motivation och vilja.
 • Att du vill ha träningen som en del i din vardag
 • Att du kan tänka dig att följa kostschema 5-7 dagar i veckan (beroende på målsättning)
 • Att du delger resultat som du skattar samt mäter
 • Att du kan tänka dig att dela med sig av före/efterbilder (inget krav men ett plus)
 • Att du har som mål att följa programmet till bästa förmåga under minst tre månaders tid

Ditt startdatum avgörs beroende på ansökningsdag, men från att vi har fått tag på varandra brukar det ta max 4-5 dagar innan man kan sätta igång. Och du! allting (träningsupplägg, kostschema, coaching, näringstillskott, inlogg på hemsida där du kan följa din statistik, community med mera) är rabatterat 20% för dig som söker innan 31 maj!

Så här ansöker du (ej bindande):

Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar jag dig inom kort via telefon

Alla ansökningar kommer besvaras med mer information (praktisk info om hur vi lägger upp allt, hur projektet är utformat och vilka näringsprodukter du använder – det är individuellt beroende på målsättning och hälsostatus) och efter handläggning kommer vi kontakta dig för mer information.

Jag ser fram emot att hjälpa dig och det kommer att bli spännande att se era resultat! :)

 

Malin som går Träningsprojektet SHAPE med Team Wellness: "Då är toughest avklarat för detta år. Det var inte ett enda hinder som stod i vägen för mig!! #toughest2016malmö "

Malin som går Träningsprojektet SHAPE med Team Wellness: ”Då är toughest avklarat för detta år. Det var inte ett enda hinder som stod i vägen för mig!! #toughest2016malmö ”

Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.

Om mig: Erik Nicklagård, 34 år gammal, boende i Oskarshamn. Jag har en kandidat- och masterexamen i biokemi, är lic. personlig tränare och kostrådgivare samt cert. kost- och träningskonsult via The Academy. Jag har även tagit extra högskolekurser i Nutrition och Kost, Näring, Hälsa. Jag jobbade innan jag började på Team Wellness som laboratorieingenjör på AstraZeneca där jag parallellt drev mitt företag inom personlig träning och kostrådgivning.

Jobba med träningsprojekt?

Tack vare det enorma intresset för Träningsprojektet och de fantastiska resultat vi redan sett av konceptet så har vi fått möjligheten att börja utforma och färdigställa Team Wellness Shape-programmet och nu behöver vi fler som vill jobba med oss!

Malin som just nu går träningsprojektet Shape med Team Wellness

Malin som just nu går träningsprojektet Shape med Team Wellness

Vilka är vi på Team Wellness? Vi är en organisation som grundar sig på ett stort intresse kring hälsa och en drivkraft till att hjälpa andra. Vi finns utspridda över hela Sverige och har jobbat med livsstilsförändringar i många år innan vi gick samman och startade organisationen Team Wellness i  februari 2015. Vi värdesätter teamwork, kunskap, personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Läs mer om Team Wellness HÄR.

Logga svart trans original

Vem är du? Vi söker dig som vill utvecklas inom hälsobranschen, jobba i team, hjälpa människor och ta din personliga utveckling till nya nivåer. Träning, kost och hälsa är centralt i ditt liv och du är hungrig på att lära dig mer om kroppen, kosttillskott, träning och mental träning för att optimera och underlätta dina egna och dina kunders resultat. Du har en stark personlig drivkraft och är inte rädd för att jobba hårt och koncentrerat i perioder. Du är flexibel och tar till vara på din och andras tid på ett effektivt sätt.

Jag ser gärna att du bor i Oskarshamn, Västervik eller Kalmar med omnejd, men de personliga egenskaperna och en stark drivkraft väger tyngre.

Kort om Team Wellness:

Vi på Team Wellness jobbar dagligen med att hjälpa folk till en bättre hälsa genom livsstilprogrammet cellRESRET, vårt träningsprojekt Shape och vårt koncept kring hälsa i stort. Basen i alla program är särskilda näringstillskott som alltid ingår.

Vi har färdiga koncept, verktyg, hemsida, material i form av videos, webinar och presentationer för att du ska kunna sätta igång och jobba direkt. Du kommer i första hand själv att rekommendera nya kunder inom dom olika koncepten och vi jobbar med all typ av kommunikation (personligt möte, social media, mail, skype, GoTo-Webinar m.m). Du får all hjälp du behöver för att kunna utvecklas i ditt arbete och du jobbar själv men aldrig ensam.

Det erbjuds en provisionsbaserad lön utan maxgräns och du kan få en passiv inkomst, från några tusenlappar och uppåt, beroende på hur mycket du vill jobba.

Du styr dina arbetstider helt själv och varifrån du vill jobba i världen.

Skicka din ansökan till: info@nicklagard.se eller ansok@teamwellness.life

Märk din ansökan med ”jobba med träningsprojektet”.

Ansökan ska minst beskriva följande:

– Varför just det här jobbet skulle passa dig?

– Vad frihet inom ett jobb och i livet skulle göra för dig?

Dessutom vill vi gärna att du skickar med din adress och ett mobilnummer där vi enkelt kan nå dig.

Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.

Nihal som gått Träningsprojektet Shape med framgång.